°C °C Webkamera

Firemné Eventy

V tom, čo robíš, chceš byť určite super. Našim cieľom je, aby tvoj event na Wakelake bol jedinečný a nezabudnuteľný. Taký, ako si ty!

Mám záujem
TEAMBUILDINGY

Pre Firmy

Jeden za všetkých, všetci za jedného. Tak by to v úspešnom tíme malo byť. A dobrý teambuilding tomu vie pomôcť. Výnimočné športové zážitky, relax pri vode, skvelý catering a párty do rána. Program vieme prispôsobiť na mieru malému tímu aj veľkej spoločnosti.

Nový level pre

BUSINESS EVENT

Prezentácie, školenia či predstavenie produktu. Tých tradičných kongresovo-výstaviskových stretnutí už máš za sebou určite veľa. Daj tomu ďalšiemu úplne nový rozmer v netradičnom priestore. Tvoji obchodní partneri budú o tomto podujatí určite ešte dlho rozprávať.

Pochutnáte si

Catering

Business raňajky, rauty, servírované jedlá či tematické cateringy. Nech máš chuť na čokoľvek, pripravíme to presne podľa tvojich požiadaviek. Tak, aby jedlo dopĺňalo tvoj program. Všetky jedlá sú pripravované z kvalitných a čerstvých surovín, pod starostlivým dohľadom nášho šéfkuchára.

VYBER SI CATERING

TECHNICKÉ VYBAVENIE

Pre profesionálny event zabezpečíme technické vybavenie. Areál je kompletne ozvučený a pre tvoju prezentáciu máme pripravené monitory aj veľkoformátový projektor. Na večerné eventy poskytujeme osvetlenie a plávajúci stage na vode.

Technický rider

CHCEŠ SA DOZVEDIEŤ VIAC?

Vyplň formulár a my sa ti ozveme čo najskôr.